Medlemmer med gyldig medlemskap i Arsenal Norway. 

Du kan søke om billett til hjemmekamper i Premier Leauge ca. 2 mnd. før kampdato. Ved noen tilfeller åpner vi søknadsportalen tidligere. Søknadsfrister kan forskyves i takt med evt. endringer hos Arsenal England. Cupkamper vil ha kortere frister. Det anbefales å følge med på søkersidene jevnlig.

 

Øvrige kamper blir lagt ut fortløpende, og medlemmene må selv følge med på våre billettsider, www.gunners.no

Arsenal Norge har et lojalitetsprinsipp ved tildeling av billetter (se billettregler på www.Gunners.no).

I sesongen 22/23 fikk Arsenal Norge svært få billetter, og sammen med økt søkermasse var det mange som fikk avslag på sine søknader. Denne trenden ser ut til å fortsette inneværende sesong. Det anbefales å søke på treningskamper, midtukekamper o.l, da det kan være lettere å få billetter til disse kampene.

Tildeling av billetter gjøres ca. 6 uker før kampdato i Premier Leauge.

Billettene til kampene på Emirates Stadium er elektroniske. Informasjon sendes med tildelingsbrevet som sendes på E-post.

 

Du søker om billett ved å gå til supporterklubbens hjemmeside www.gunners.no. Logg på med medlemsnummer og passord.

Det kan søkes om 1 billett pr. medlemskap.

Det er mulig å sende inn en fellessøknad, slik at flere kan sitte sammen. De det søkes for må da på forhånd ha godkjent at den som søker kan søke på vegne av dem. Dette gjøres på www.gunners.no

 

The Gunners Post utgis 6 ganger i året, én gang annenhver måned. Bladet postlegges slik at det ankommer rundt den 15. februar, 15. april, 15. juni, 15. august, 15. oktober og 15. desember.

Først må du sjekke at du har gyldig medlemskap og at adressen du har oppgitt til oss er riktig. Dette kan sjekkes på medlemssidene på www.gunners.no. Logg inn på hjemmesidene med brukernavn og passord. Trykk på den røde figuren øverst til høyre på siden og gå til ”medlem”.

Hvis du har gyldig medlemskap og adressen stemmer, sender du en mail til vår redaktør på mail: ansv.redaktor@gunners.no.

- Skriv ’The Gunners Post – Arsenal Norway’ i emnefeltet
- Hva henvendelsen gjelder og hvilken utgave det gjelder, for eks. TGP 1
- Ditt medlemsnummer i Arsenal Norway
- Fullt navn
- Full adresse


Mailen sendes til: ansv.redaktor@gunners.no

For ytterligere spørsmål rundt The Gunners Post, kontakt ansv.redaktor@gunners.no

Endring av adresse må gjøres av medlemmet selv via medlemssidene på www.gunners.no. Logg inn på hjemmesidene med brukernavn og passord. Trykk på den
røde figuren øverst til høyre på siden og gå til ”medlem”. Her kan du legge inn riktig adresse. Husk å legge inn husnummer/bokstav og postnummer. Trykk deretter ”oppdater”. Hvis du har problemer med dette kan du kontakte medlemskontakt på mail, kontakt@gunners.no.

Adresseendring skal IKKE gjøres via Helt Hjem, kun via Arsenal Norway!

Hvis du ikke ønsker å motta papirutgaven av The Gunners Post kan du logge inn på www.gunners.no med brukernavn og passord. Trykk på den røde figuren øverst til
høyre på siden og gå til ”medlem”. Huk vekk ”jeg ønsker å motta medlemsbladet The Gunners Post”, og trykk ”oppdater”.

Ja, hver utgave legges ut på www.gunners.no i PDF-format. Logg inn på www.gunners.no med brukernavn og passord. Trykk på den røde figuren øverst til høyre på siden og gå til "The Gunners Post". Her vil de siste års utgaver ligge tilgjengelig for nedlastning.

Vi setter alltid pris på tilbakemeldinger fra våre medlemmer. Du kan sende mail til ansv.redaktor@gunners.no hvis du har noe på hjertet.