Billettregler for Arsenal Norway

Av: Ronny Madsen 16.12.16

Vedtatt på årsmøtet 22. september 2018

 

Vi gjør oppmerksom på at vi bare formidler billetter til medlemmer av Arsenal Norway. Henvendelser fra ikke-medlemmer vil ikke bli besvart

Disse reglene gjelder for kjøp av billetter til Arsenal sine hjemme- og bortekamper i Premier League, Champions League, Europa League, FA-cup og Ligacup. 
Vi innfører disse reglene for å få standardisert søknadene og gjøre jobben enklere både for de som bestiller og for den som skal fordele billettene.

Hvem kan søke?
Det er et krav fra Arsenal at alle som får billetter gjennom supporterklubben må være medlemmer i Arsenal Norway. 
Derfor må du som søker og de du skal ha med deg være medlem av Arsenal Norway og ha gyldig medlemsnummer. 

Søknader fra personer uten gyldigmedlemskap vil ikke bli behandlet.

Søknad om billetter

For å søke om billetter må den som søker gjøre dette på våre hjemmesider www.gunners.no. Gå til billettoversikten. Man logger seg inn med medlemsnummer og passord.
Her vil man finne en liste over de kampene man kan søke på.

Hjemmekamper i Premier League blir lagt ut fire måneder før kampdato, bortekampene to måneder før. Cup kamper vil variere igjennom sesongen.

Skal flere søke sammen må de som det skal søkes om billetter for, på forhånd ha godkjent at den som søker kan gjøre det. Man må da først logge seg inn, og etterpå klikke på Billettinnstillinger som ligger på medlemsmenyen. Der kan du legge inn hvem som kan søke om billetter for deg. Man kan alltid søke for familiemedlemmer.

Det betyr at det ikke hjelper å liste opp i kommentarfeltet hvem man søker om billetter for!
Det betyr også at man ikke lenger kan søke ved å sende mail til Billettansvarlig.

Fellessøknad

Hvis flere skal reise og sitte sammen, må det sendes en fellessøknad. Søker man en og en kan vi ikke garantere at man får billetter samlet. 
For å få de tildelte billettene, forutsettes det at alle medlemmene har betalt sin medlemskontingent og har et gyldig medlemskap. 

Hvis noen i reisefølget ikke har gyldig medlemskap, vil ikke søknaden bli behandlet.

Vi må splitte opp fellessøknader til kamper hvis vi får færre billetter enn det antall det blir søkt om. Vi vil da fordele etter lojalitetsprinsippet. Det vil stort sett gjelde hjemmekampene i Premier League mot Liverpool, Spurs, Manchester United, Manchester City og Chelsea, men det kan forekomme at vi ikke får nok billetter til andre kamper også.

2021/22 sesongen har vi ikke tilgang på bortebilletter i serien. 

Vi godtar fellessøknader til alle oppgjør, men det kan være at bare noen av de som søker har nok poeng til å få billett.

Fordeling


Alle som søker på en kamp innen fristen vil være med ved fordelingen.

For hjemmekamper i Premier League er fristen to måneder før kampdato. For bortekamper er fristen en måned. Cupkamper som fastsettes utover sesongen, vil det komme egne søknadsfrister på.
Alle søknadsdatoer finnes på gunners.no.

Den endelige fordelingen av billettene vil ikke bli foretatt før vi vet hvor mange billetter vi får fra Arsenal.
Som regel skjer ikke dette før seks uker før kampdato for hjemmekamper i ligaen. Bortekamper fordeles ca. tre uker før de spilles.
Medlemmer som får billetter vil få poeng for å bruke billettene og jo flere poeng man oppnår, jo større sjanse er det for å få billetter til de kampene hvor vi har flere søkere enn billetter.

Det er godt mulig du må vise gyldig medlemskort når du er i London. Alltid ta dette med deg. Hvis du har fysisk et medlemskort bringes det med på tur. Hvis du ikke har det, laster du det ned fra hjemmesiden ved å logge inn på www.gunners.no

Det deles ikke ut poeng for A-kamper.

Navnene på de som reiser blir videresendt til Arsenal.

Vi oppdaterer status fortløpende på våre hjemmesider og alle som har søkt om billetter vil få beskjed når fordelingen er foretatt.

Misbruk

Arsenal har meget klare regler for tildeling av billetter og bruk av de billetter som den enkelte supporterklubb blir tildelt. 

Billetten skal aldri overdras til andre og skal kun benyttes av medlemmer av Arsenal Norway. Videresalg til andre kan medføre at du som mottaker av billetter fra oss mister rettighetene til å komme inn på Emirates ved en senere anledning.

Brudd på disse reglene vil også kunne medføre sterke reaksjoner fra Arsenal Norway, som f.eks at man mister retten til å få tildelt billetter i en periode, tap av opptjente lojalitetspoeng og kan i verste fall føre til eksklusjon fra supporterklubben.

Lojalitetsprinsippet fungere på følgende måte:

Alle som får en billett fra Arsenal Norway får ett lojalitetspoeng pr kamp. Unntaket er A kampene. Poengene legges sammen fortløpende, og du har oversikt over dine poeng på din medlemsside, www.gunners.no.

For å skille medlemmer med like mange poeng vil følgende regler gjelde:

1. Bortebilletter (uavhengig av hvilken turnering)
2. Ligacupbilletter
3. Fellesturer
4. FAcupbilletter
5. Europacupbilletter
6. B-kamper i premier League
7. A-kamper i premier League

Dette vil i praksis si at når vi får for få billetter, vil de som tidligere har kjøpt billetter av oss få billetter til toppoppgjørene.

Vi vil fra tid til annen dele ut billettene personlig for å sjekke at billetter ikke blir overført til andre. Poengene er gyldig i tre år.

Up the Gunners
Ole Kristian Holter
Billettansvarlig