• Nottingham Forest 1

Awoniyi (82)

Nketiah og Saka ordnet seier i serieåpningen.

Bare en uke etter at Community Shield-pokalen var hentet hjem til Emirates stadium, var Arsenal klare for en ny triumf da Nottingham Forest kom på besøk.

Her var det revansje som stod på spill, ettersom det ble tap på City Ground i mai. Det tapet sørget også for at det, formelt, ble ligagull til Manchester City.

Denne gangen var det ingen tvil om hvem som skulle bli seierherrer.

Eddie Nketiah satte inn 1-0 midtveis i 1. omgang etter at makker Gabriel Martinelli hadde vartet opp med en utsøkt hælflikk-assist fra venstesiden. Nketiah dro seg videre inn i feltet og banket ballen, via en forsvarer, forbi tidligere lagkamerat Matt Turner i Forest-målet.

Bukayo Saka doblet ledelsen noen minutter senere med en vakker scoring, hvor han skrudde ballen kontant inn i det lengste hjørnet.

Det ga Arsenal ro til å kontrollere kampen - og gjett om de hadde nettopp det.

Resten av kampen var det Arsenal som styrte og endte opp med hele 82 prosent balleinnehav.

Snaue åtte minutter før fulltid fikk gjestene fra Sherwood-skogen en redusering til 2-1 etter en strålende kontring, signert Taiwo Awoniyi. Innbytteren hadde bare vært på banen i drøye ti minutter før han satte et innlegg fra Anthony Elanga kontant i mål.

Det var derimot "too little, too late" for Steve Coppers menn og Arsenal rodde i land seieren.