Arsenal cruiset inn til seier mot Leeds.

Idet vi nærmer oss påsketiden passet det i grunnen ganske fint at (Gabriel) Jesus' oppstandelse kom i tide.

Det har vært noen tunge måneder for vår brasilianske angriper etter kneskaden han pådro seg i fotball-VM i vinter.

Dagen før palmesøndag var 26-åringen derimot i guddommelig form - i sin første ligastart siden 12. november i fjor.

Gjestene fra Yorkshire var fryktløse i starten av kampen, men Arsenal klarte å beholde roen og ikke la seg stresse.

Etter å ha misset en god mulighet tidlig i kampen fikk derimot Jesus et klart straffespark da han ble felt av en Luke Ayling på etterskudd. Leeds-kapteinen beit på en finte av Arsenal-spissen og felte brasilianeren.

Det så først ut som at kaptein Martin Ødegaard skulle ta straffesparket, men til slutt ble ballen gitt videre til Jesus.

Også fra krittmerket fintet Jesus ut motstanderen - Illan Meslier kastet seg til høyre, Jesus satte ballen midt i mål. 1-0!

Derfra og ut var det så å si bare ett lag på banen. Leeds klarte å holde Arsenals kanoner ute frem til pause, med det lå mer i gjerde hos hjemmelaget.

Så å si rett fra avspark i 2. omgang fikk Gabriel Martinelli kranglet med seg ballen ute på venstresiden. Brasilianeren løftet blikket og så at høyreback Ben White lusket på bakerste stolpe.

Martinelli vippet inn et perfekt innlegg og via tverrliggeren bredsidet White inn 2-0 for The Gunners.

Syv-åtte minutter senere smalt det igjen fra Arsenal. Nok en gang var det Jesus som stod frem.

Arsenal-spissen tredde gjennom nykommer Leandro Trossard, og for ente gang gjorde belgieren seg sentral i Mikel Artetas offensive relasjoner.

Med et godt overblikk spilte 28-åringen en perfekt 45-graderspasning i blinde. PANG! 3-0 og nok en scoring for Jesus.

Femten minutter før full tid reduserte Leeds til 3-1 etter at Rasmus Kristensen avsluttet en god kontring hos gjestene.

Det kunne se ut til at Aaron Ramsdale ble satt litt ut av en ørliten retningsforandring etter at ballen suste forbi Oleksandr Zinchenko, og klarte ikke å reagere hurtig nok til å holde ballen ute.

Det ble derimot ikke noe annet enn en trøstescoring, for seks minutter før slutt punkterte Granit Xhaka kampen med sitt femte ligamål denne sesongen.

Ødegaard fikk både tid og rom til å sikte på sveitseren som hadde lurte seg opp i feltet til gjestene.

Med majestetisk presisjon traff den norske landslagskapteinen rett på pannebrasken til sin midtbanekollega, som stanget ballen kontant i korthjørnet.

Vakkert gjort av både Ødegaard og Xhaka.

Det konkluderte også en ypperlig forestilling på Emirates stadium og Arsenal sikret seg tre nye poeng i gullkampen.

Med én kamp mer spilt enn sin argeste rival, Manchester City, leder Arsenal nå serien med åtte poeng.

Det blir en viktig ledelse, for storkampene - eller i alle fall antatt storkamper - kommer på løpende bånd i løpet av april.

I løpet av 20 dager skal Arsenal møte Liverpool (B), Manchester City (B) og Chelsea (H). Innimellom der venter også et nytt London-derby mot West Ham (B) og tabelljumbo Southampton (H).

Det er derfor ingen rom for feiltrinn i serieinnspurten. Det er nå vi må vise vårt sanne jeg.