Kampdetaljer

Viktig seier på Vicarage

Av: Joakim Rødven 08.07.21
 • Watford 2

  Hernandez (11)
  Sissoko (87)
 • Arsenal 3

  Ødegaard (5)
  Saka (31)
  Martinelli (52)

Arsenal forlenget seiersrekken i kampen om topp fire-plassering.

Januar ble en fryktelig måned for Arsenal, men siden februar har Mikel Arteta funnet tilbake til godformen. Alle tre kampene i februar endte med seier, og det ønsket Arsenal å videreføre mot Watford på Vicarage Road.

Allerede i åpningsminuttene var Martin Ødegaard på farten. En god pasning inn i feltet fra Bukayo Saka landet perfekt i beina til vår norske landslagskaptein. 

På én touch la Ødegaard ballen til rette, før han med touch nummer to skrudde ballen kontrollert inn i det lengste hjørnet. Vakker scoring av 23-åringen!

Men det er flere enn Ødegaard som kan lekre kunstner. Bare 5-6 minutter senere vartet Cucho Hernandez med et utsøkt saksespark da han banket inn 1-1 fra ti meters hold.

Arsenal skulle derimot, heldigvis, slå tilbake. 

Etter en god gjenvinning av Saka spilte unggutten vegg med kaptein Alexandre Lacazette. Engelskmannen sendte så i vei et prosjektil, som suste inn i Ben Fosters venstre hjørne - helt utagbart for Watford-keeperen.

En ny praktscoring ble resultatet da Gabriel Martinelli var på hugget syv minutter etter sidebyttet. 

Ødegaard flikket en pasning rett i beina til spydspiss Lacazette, som på mesterlig vis la igjen til den unge brasilianeren. Martinelli nølte ikke et eneste sekund og skrudde ballen kontant inn i sitt nærmeste hjørne.

Samhandling til perfeksjon av The Gunners; 3-1!

Hjemmelaget fikk en redusering til 2-3 bare minutter før full tid da tidligere Tottenham-spiller Moussa Sissoko fikk kronglet seg fri inne i Arsenals målgård. I duell med Ben White klarte Sissoko å karre med seg ballen og kom seirende ut mot siste duell mot Aaron Ramsdale.

Men i sluttminuttene holdt Arsenal stand, som dermed sikret laget sin fjerde strake seier i Premier League. Det smakte godt når de andre lagene rundt oss avga poeng.

Kampen om en topp fire-plassering denne sesongen lever i beste velgående.

Watford

Ben Foster
Kiko Femenia
Craig Cathcart
Samir
Hassane Kamara
Moussa Sissoko
Imran Louza
Tom Cleverley
Cucho Hernandez
Emmanuel Dennis
Joao Pedro

Arsenal

Aaron Ramsdale
Cedric Soares
Ben White
Gabriel Magalhaes
Kieran Tierney
Martin Ødegaard
Thomas Partey
Granit Xhaka
Bukayo Saka
Alexandre Lacazette
Gabriel Martinelli