• Sheffield United 0

• Arsenal 3

Lacazette (33' 85)
    Martinelli (71)

Med tre mål og smultring fikk Arsenal endelig kjenne på smaken av seier igjen på Bramall Lane.

Det har vært en tøff periode for The Gunners de siste ukene. Etter 2-1-seieren mot Tottenham 14. mars har det ikke blitt en eneste seier å innkassere.

Første ble det et 1-0-tap mot Olympiakos, etterfulgt av 3-3 mot West Ham og 0-3 mot regjerende seriemester Liverpool.

I midtuken rotet Arsenal bort seieren da de tok en sen ledelse hjemme mot Slavia Praha, da de slapp inn 3 minutter på overtid etter et hjørnespark.

Mot Sheffield United, som sliter helt i bunnen av Premier League, var det derfor bare én ting som var godt nok - seier.

Selv om Arsenal tilsynelatende hadde OK kontroll på starten av oppgjøret, var det likevel mye rusk og upressede feil å spore hos vertene på Emirates stadium.

Rundt halvtimen begynte Arsenal å intensivere sine offensive bidrag, og etter to gode muligheter av Gabriel Martinelli skulle målet endelig sitte.

Etter et nydelig samspill i forkant kunne Dani Ceballos flikke gjennom Alexandre Lacazette. Arsenals kaptein for kvelden la ballen til rette med et strøkent touch før han plasserte ballen sikkert inn i det lengste hjørnet.

Vakker scoring av Arsenal!

Ledelsen holdt seg til pause og dette så ut til å være en kamp Arsenal helt klart skulle klare å dra i land med tre poeng.

Selv om Arsenal hadde både spillemessig og resultatmessig overtak, var det fremdeles bare én scoring unna at lagene var like langt.

Ettmålsledelsen både varte og rakk, men så - midtveis ut i den 2. omgangen - skulle det virkelig løsne.

Et håpløst forsøk av Sheffield United på å spille seg ut bakfra endte med at ballen havnet i beina til en rettvendt Nicolas Pepe.

Ivorianeren fosset fremover og avsluttet. Aaron Ramsdale fikk avverget mål, men på returen fikk Martinelli stå helt umarkert og trillet inn 2-0 for de blåkledde.

Snaue 15 minutter senere hugget Arsenal til igjen. En gjennombruddspasning i verdensklasse fra Thomas Partey gjorde at Lacazette fikk akkurat nok tid og rom til å sikte seg inn på målet til Ramsdale.

Der Lacazette bommet mot Slavia Praha på torsdag, gjorde franskmannen opp for seg denne gangen. 29-åringen fintet keeper til sin høyreside, mens han selv skjøt til venstre.

Sikker scoring av Arsenals spydspiss.

Det ble siste ordet i kampen og Arsenal klatret nok en gang opp på øvre halvdel av tabellen. Med syv kamper igjen å spille må Arsenal virkelig begynne å sanke poeng, for nå er det "bare" syv poeng opp til topp seks.