Nelson (55)
    Balogun (82)

Arsenal med full kontroll på Aker Stadion. Full pott etter fire kamper.

Mens det går mer trått i Premier League, har Arsenal gjort sakene sine til punkt og prikke i Europa.

Da Molde gjestet Emirates stadium i forrige runde sjokkerte de blåkledde og tok ledelsen 1-0, men etter pausen gjorde Arsenal jobben og sørget for at det endte med en relativt komfortabel 4-1-seier til slutt.

En lignende historie ble tilfelle i motsatt oppgjør torsdag kveld.

Denne gangen stod det riktignok målløst til pause, men at ingen av lagene fant veien til nettmaskene før hvilen er ganske utrolig.

Allerede i det 14. spilleminuttet hadde Reiss Nelson en glimrende mulighet til å sende Arsenal i ledelsen, men en sterk Andreas Linde fikk avverget sjansen med beina.

Like etter holdt det på å smelle i motsatt ende da midstopper Sheriff Sinyan var på tur inne i Arsenals 16-meter.

Et strøkent innlegg av Eirik Hestad skulle bare bredsides inn i målet av Sinyan, men Molde-spilleren klarte akkurat ikke å få nok dreis på foten til å sette ballen i mål. Fra to meters hold spilte 24-åringen ballen rett til siden og Runar Runarsson fikk fistet ballen unna.

Magnus Wolff Eikrem kunne ha skrudd inn et ledermål like før pause da han fikk legge ballen til rette like utenfor Arsenals 16-meter, men en oppofrende Granit Xhaka blokkerte skuddforsøket mesterlig.

I garderoben må Arsenals utvalgte ha fått noen inspirerende ord, for etter sidebyttet så vi et helt annet lag, til forskjell på en ganske seig oppvisning de første 45 minuttene.

Bare et par minutter etter hvilen klemte Nicolas Pepe, som har fått mye tyn etter utvisningen mot Leeds i helgen, til - men dessverre dundret ballen i stolpen.

Ivorianeren skulle derimot få en oppreisning etter et skuffende oppvisning mot Leeds. For syv minutter ut i omgangen satt den omsider for vingen.

Fra sin høyreposisjon fikk 25-åringen akkurat lagt ballen til rette og måket til med venstreslegga. Ballen stusset borti hånda til Linde, men svensken fikk ikke nok kraft på ballen til å slå den unna. 1-0 til Arsenal; etterlengtet scoring for både Pepe og Mikel Arteta.

Og da løsnet julegavesekken til MFK som moldenserne hadde vært gjerrige med hittil i oppgjøret.

Kort tid etter 1-0 kom også 2-0, etter at Reiss Nelson fikk "tæppe" inn et perfekt innlegg av Joe Willock fra høyresiden.

Da roet egentlig kampbilde seg betraktelig. Mens Molde innså at kampen nok var tapt, kunne Arsenal spare krefter inn mot oppgjøret mot Woles på søndag.

Men siste ord var derimot ikke ferdigsnakket helt ennå.

Lacazette fikk en strålende mulighet til å øke ledelsen drøye 20 minutter før full tid, men en langstrakt Linde fikk slått ballen ut av farlig sone. En mesterlig redning, som dessverre nektet den franske spissen et sårt tiltrengt scoring.

Istedenfor ble det en annen spiller som skulle få æren av å punktere kampen. Inn for Eddie Nketiah ble Folarin Balogun byttet inn i det 81. spilleminuttet, og under et minutt senere stod det 3-0. Signert Folarin Balogun, som så ut til å være på vei vekk i sommer. Nå kan derimot historien være en annen for den amerikanske 19-åringen som stadig har vokst i tankene til Arteta.

Det ble også det siste som skjedde i kampen, og Arsenal sikret seg en komfortabel seier også denne gangen. De leder dermed gruppen med 12 poeng, seks poeng foran Molde og Rapid Wien som kniver om den andre og siste plassen om avansement.