• Arsenal 3

Luiz (39)
    Lacazette (45)
    Pepe (53)

Arsenal kom nok en gang under tidlig, men snudde 0-1 til seier på King Power Stadium.

Leicester har vært brukbart i siget denne våren og kom i oppgjøret på delt 2. plass sammen med Manchester United. Med seier kunne de passere de røde djevlene, og det ville Youri Tielemans bidra til.

På slaget 06:00 minutter banket midtbanespilleren inn 1-0 for vertene på King Power stadium. Et passivt Arsenal måtte bare innse at de nok en gang måtte jage utligning etter et tidlig baklengsmål.

Men heldigvis var dette dagen da moral og dyktighet skulle vise seg fra sin beste side.

Syv minutter før pause fikk David Luiz på mesterlig vis stanget inn et nydelig frispark fra sin landsmann, og tidligere lagkamerat i Chelsea, Willian.

På overtid i den 1. omgangen fikk også Arsenal muligheten til å gå opp i ledelsen fra 11-metersmerket, ettersom en innlegg av Nicolas Pepe ble stoppet i hånda til Onyinye Ndidi.

Dommer Paul Tierney dømte først ikke på situasjonen, men VAR dobbeltsjekket og det ble etter hvert dømt straffespark.

Det var andre gang denne kvelden Arsenal var involvert i en VAR-sjekk på straffespark, men den første gangen ble et dømt straffespark omgjort til frispark utenfor 16-meteren.

Fra straffemerket var Alexandre Lacazette nådeløs; 2-1 til Arsenal og The Gunners kunne gå til pause med god selvtillit etter å ha snudd 0-1 til 2-1.

Etter sidebyttet tok det ikke mange minuttene før ballen satt i nettmaskene nok en gang.

Knappe syv minutter inn i omgangen fikk Willian lirket ballen inn i feltet, hvor Pepe stod helt umarkert. To svært kjærkomne målpoeng for Willian, og ikke minst en like kjærkommen scoring for Arsenals rekordsignering.

Resten av oppgjøret ble en transportetappe for Arsenal og god kontroll bakover sikret en svært viktig seier på utebane.

Dermed kravler Arsenal igjen opp på øvrehalvdel av tabellen på en 10. plass.