Det så ikke perfekt ut, men Arsenal tok en komfortabel seier over Burnley.

Southampton og Tottenham hadde sørget for at Arsenal (etter 22 kamper uten tap) stod med to strake tap før helgens oppgjør.

Et Burnley i fritt fall måtte derfor beseires for å finne tilbake til godfølelsen for Unai Emerys gutter.

Som sagt, så gjort.

Etter å ha hatt 3-4 kampers måltørke kunne Pierre-Emerick Aubameyang endelig slippe jubelen løs igjen da han i det 14. spilleminuttet avsluttet et nydelig angrep for Arsenal.

Mesut Özil svinget inn et innlegg på bakerste stolpe, hvor Sead Kolasinac spilte ballen inn i feltet igjen hvor Auba stod klar til å banke inn 1-0.

Det ble med den ene scoringen før pause, men kampen var langt fra ferdigscoret.

Bare noen minutter ut i den andre omgangen startet Arsenal en kontring fra egen 16-meter, og ballen havnet til slutt hos Auba. Den gabonske spissen tok med seg ballen innover i feltet og hamret kula opp i nettaket. 2-0 til Arsenal!

Men Burnley hadde ikke lyst å la Arsenal få noe gratis. Over en time spilt da Ashley Barnes utnyttet et nølende Arsenal-forsvar, og et svakt klareringsforsøk endte opp rett i beina på spissen som kontant satte inn utligningen i det nærmeste hjørnet.

På dette tidspunktet kunne kampen ha bikket begge veier, men inne i overtiden feiet innbytter Alex Iwobi all tvil til side.

Etter et soloraid av kaptein Özil, landet ballen hos en umarkert Iwobi som fikk avslutte mot mål. Keeper Joe Hart kastet seg tidlig, men Iwobi fikk ballen høyt nok over sisteskansen; 3-1. Game over.

Arsenal er back in business, selv om det fremdeles er mye rusk i de bakre rekker fikk de med seg en relativt komfortabel seier.

Nå venter Brighton på Boxin Day, før Liverpool på Anfield lørdag om en ukes tid.