Jenkinson (42)
    Lacazette (51)
    John-Jules (72)

Al-Nasr var på ingen måte ufarlige, men Arsenal rodde til slutt inn seieren.

For folk flest var nok Alvaro Negredo, tidligere Man City-spiller, den en eneste "kjente" profilen i lagoppstillingen til Al-Nasr. Likevel var det hjemmelaget i Dubai som tok første stikk.

Etter et godt innlegg fra høyre fikk chilenske Ronnie Fernández skru inn 1-0 med et vakkert skudd utenfor Arsenals 16-meter etter knappe 14 minutters spill.

Sjokkstart for Arsenal, men The Gunners skulle slå kraftig tilbake.

En nydelig stikker av Denis Suarez gjorde at Carl Jenkinson av alle fikk muligheten til å score for de røde og hvite. Høyrebacken satte første forsøk i stolpen, men på returen banket han inn 1-1 med venstrefoten.

Det sørget samtidig for at lagene var like langt til pause.

Bare fem minutter ut i den andre omgangen viste Arsenal hvordan angrepsspill skal gjøres.

En god brytning av innbytter Ainsley Maitland-Niles gjorde at vi kunne fosse fremover. Engelskmannen spilte videre mot kaptein Mesut Özil, som flikket ballen videre til Alexandre Lacazette. Franskmannen var nådeløs; boom. 2-1.

Ungutten Tyreece John-Jules ville også være med på leken, og etter å ha jobbet hardt med et høyt press snappet han ballen i Al-Nasr sitt forsvar. Angriperen fikk avansere mot mål, fintet ut keeper og satte ballen kontrollert i kassa.

Vertene på Al Maktoum Stadium fikk en trøstescoring i det siste spilleminuttet da de ble tildelt et straffespark, som Khaled Jalal tok godt vare på.

Kampen endte derfor med seier 3-2 for The Gunners. Uansett prestasjon var det nok viktig å få noen minutter i beina under landslagspausen for de som ble igjen, slik at alle er klare til dyst igjen når vi møter Newcastle førstkommende mandag.