Arsenal jakter svartebørs

Av: Joakim Rødven 09.02.23

Arsenal slår hardt ned på svartebørs.

I flere sesonger nå har Arsenal Supporters' Trust (AST) og andre lokale supportergrupperinger prøvd å få Arsenal til å forstå alvoret av at det blir færre og færre billetter til de som er medlemmer i klubben.

Det vil si ST, Silver og Red. Presset på klubben for å få bukt med problemet angående svartebørs har vært så godt som fraværende fram til denne sesongen.

Nå når Arsenal gjør det så bra som de gjør det, da har problemene med svartebørs virkelig vist seg. Dette har gjort at Arsenal endelig har reagert. Nå settes det alle kluter til for å få stoppet denne industrien.

Arsenal har satt i gang med implementering av nye systemer som plukker opp mistenkelig aktivitet rundt billettkjøp. Spesielt inn mot Ticket exchange og Red Member.

Det viktige for deg som medlem av Arsenal Norway og som supporter: Kjøper du svartebørs nå da er det stor sjans for at du enten blir stoppet i inngangen til stadion, eller du blir sjekket når du sitter på ditt sete.

Arsenal gjør fysiske sjekker inne på stadion.

Navn på billett må tilhøre deg som eier av billetten til kampen du er på. Hvis det ikke stemmer overens, da blir man kastet ut.

For de av dere som får billetter gjennom oss: Dere MÅ sørge for å ha tilgjengelig mailen som kommer fra billettansvarlig om at du har blitt tildelt billetten og du må ha tilgjengelig ditt medlemskort.

Medlemskortet finner du ved å logge inn på www.gunners.no. Mangler du innlogging? Send mail til: nestleder@gunners.no

Det positive med jobben Arsenal nå har satt i gang gjør at flere billetter vil på sikt være tilgjengelig spesielt på red member.

Vi håper den positive trenden med Arsenal fortsetter og at vi tilslutt kan stå som en overraskende seriemester i slutten av mai.

På vegne av Styret
Ronny Madsen
Leder Arsenal Norway.