Ny langtidskontrakt for Martinelli

Av: Joakim Rødven 03.02.23

Brasilianeren forblir i Arsenal i overskuelig fremtid.

Under ledelsen av Mikel Arteta har spillere som Bukayo Saka og Gabriel Martinelli blomstret. Nå har sistnevnte valgt å forlenge sin kontrakt med Arsenal.

Brasilianeren hadde kontrakt ut neste sesong, men har allerede nå valgt å avfeie eventuelle spekulasjoner ved å signere ny kontrakt.

Selv om 21-åringen bare har vært i Nord-London i 3,5 år, har han på den korte tiden kommet opp i 111 førstelagskamper for The Gunners.

I løpet av tiden sin på Emirates stadium har angriperen scoret 25 mål, syv av dem denne sesongen, og assistert ytterligere 16 scoringer.

Sportsdirektør Edu er derfor særdeles fornøyd med å beholde stjerneskuddet sitt noen år til fremover.

- Fundamentet i troppen vår fortsetter å bygge rundt unge talent, så det er strålende at Gabi har signert ny kontrakt med oss, sier Edu om sin landsmann, og legger til:

- Gabi er bare 21 år. Han er en spiller med store ferdigheter og personlighet. Han er en viktig brikke for fremtiden vår og vi er veldig fornøyd med at han har signert ny kontrakt.

Forhåpentligvis vil Martinelli fortsette å herje, sammen med med blant andre Martin Ødegaard og Saka, i leddet bak spydspissen.