Info om fellestur

Av: Therese Togstad Berg 09.03.22

ENDELIG KLART FOR NY FELLESTUR

Det har lenge vært umulig å arrangere fellestur til London for våre medlemmer i Arsenal Norway, men nå gjør vi oss endelig klare for nok en ny tur til Emirates stadium.

Helgen 6-8. mai håper vi å kunne reise over til England med en stor norsk gjeng for å se Arsenal spille mot Leeds, i kombinasjon med et opplegg på stadion bare for Arsenal Norway. 

Det har vært stor interesse rundt denne kampen, så vi kan dessverre ikke garantere kampbillett til alle. Billettene Arsenal Norway disponerer blir i slutten av mars fordelt til medlemmer som har søkt. De som ikke har fått tildelt billett gjennom Arsenal Norway må dessverre skaffe billett på egen hånd.

MEDLEMSARRANGEMENT
Medlemsarrangementet på stadion blir fredag kveld. Vi er klar over at kanskje ikke alle rekker å komme seg over til England tidlig på fredagskvelden, men siden kampen spilles på lørdag har vi dessverre ikke så mye annet valg. Kampen kan bli flyttet, men det vet vi ikke før første uken i april (når TV-kampene settes opp).

Programmet rundt arrangementet kommer senere når alle detaljene er spikret. Merk at det blir egenandel på ca. kr 500,- for arrangementet, som inkluderer mat og en eventuell Arsenal-legende som kommer på besøk.

PÅMELDING
Ønsker du å bli med? Send påmelding per e-post til nestleder@gunners.no, der du oppgir fullt navn, medlemsnummer og kontaktinformasjon (e-postadresse og telefonnummer).
Påmeldingsfrist er 15.04.2022.

Vi håper å se deg i London 6-8. mai!