Ny kontrakt for Elneny

Av: Joakim Rødven 25.05.22

Den egyptiske midtbanespilleren forlenger kontrakten med The Gunners.

Ikke overraskende har Arsenal og Mohamed Elneny valgt å forlenge egypterens kontrakt med Arsenal, som ville gå ut neste måned. 

Etter rapportene skal kontrakten være på ett år, med mulighet for en forlengelse på ytterligere ett år.

Selv om 29-åringen er en av de lengst-tjenende spillerne i dagens tropp, etter å ha ankommet klubben fra Basel i 2016, har midtbanespilleren slitt med å spille seg til fast plass på førstelag.

Den hardtarbeidende spilleren ble lånt ut til Besiktas i 2019/20-sesongen og fikk i utgangspunktet beskjed om at han kunne finne seg en ny klubb for å søke nye alternativer. 

Men landslagsspilleren har klart å befeste en posisjon siste tiden. De syv siste kampene av årets sesong spilte han samtlige minutter for The Gunners.

I løpet av Arsenal-karrieren har han spilt 147 kamper, og står med fem mål og ti assists.

- Jeg elske denne klubben og føler meg som en del av familien. Jeg ønsker å fortsette i denne fantastiske klubben og ser virkelig frem til fortsettelsen, sier Elneny til Arsenal Media.

Arteta sier det 1.79 meter høye rivjernet bidrar meget godt i spillergruppen.

- Mo er en viktig del av laget. Han bidrar med uendelig energi, entusiasme og forpliktelse overfor laget. Han er elsket av alle. Både på og utenfor banen er han en rollemodell for de yngre, så jeg er veldig glad for at han blir med videre, sier Arsenals spanske manager.