Herjet med Tottenham

Av: Joakim Rødven 05.05.22

Arsenal sikret seg en viktig seier mot erkerivalen.

Med bare to kamper igjen å spille denne sesongen var det svært viktig for The Gunners å sikre seg tre poeng mot erkerival Tottenham.

På et godt besøkt Emirates stadium var det mange som var spente på om Arsenal kunne klare å krype innpå ligaleder Chelsea, som før onsdagens kamp lå fire poeng foran Arsenal med én kamp mer spilt. 

Allerede i det 4. spilleminuttet satte Bethany Mead inn 1-0 i Nord-London, etter å ha fått en god plasning av midtstopper Leah Williamson. Det sørget for en forrykende god start for Arsenal. 

Selv om også de liljehvite var nære å sikre seg en utligning før pause ble dette den eneste scoringen i 1. omgang.

Bedre ble det mot tampen av den andre omgangen. Caitlin Foord klarte å snike seg fri på bakerste stolpe i det 71. spilleminuttet

Samme spiller trygget ledelsen til 3-0 ti minutter senere med en solid avslutning i lengste hjørne.

Det betyr at alt skal avgjøres i siste serierunde kommende søndag. Slik situasjonen er nå ligger Chelsea på førsteplass med 53 poeng og Jonas Eidevalls lag ligger hakk i hel med 52 poeng.

Vi krysser fingrene for at Manchester United klarer å ta minimum ett poeng mot The Blues når de møtes på Kingsmeadow, mens Arsenal må overvinne West Ham på utebane. Dette blir spennende!