Årsmøte 2021/2022

Av: Joakim Rødven 28.06.22

Vi gjør oss klare for et nytt årsmøte i Arsenal Norway.

Under pandemien ble det dessverre vanskelig å arrangere årsmøte på normalt vis, men i år håper vi å komme sterkere tilbake - også denne gangen i London.

Etter at terminlisten ble sluppet tidligere i juni har styret peket ut helgen 26-28. august i forbindelse med hjemmekampen mot Fulham som den mest ideelle helgen for å avholde årsmøtet.

Årsmøtet vil, per nå, bli holdt fredag kveld 26. august. Styret anbefaler de som vil delta om å ankomme Islington-området innen klokken 18:00 den kvelden.

Dessverre har Arsenal informert oss at de ikke kan ha arrangementer dagen før, eller på, kampdag. Dette er helt nytt fra denne sesongen, noe som gjør at vi må se oss om etter alternativer hvor vi kan være. Dette kommer vi i styret tilbake til.

Vi gjør medlemmer oppmerksomme på at det endelige oppsettet for TV-kamper ikke har kommet ennå. Det vil derfor være en liten mulighet for at kampen mot Fulham kan bli flyttet til søndag.

Foruten ordinære årsmøtesaker håper vi at vi har mulighet til å tilby mat og drikke til påmeldte og forhåpentligvis kommer det innom en spennende gjest.

Det blir helt klart vanskeligere å få til gjest ettersom det nå ikke vil foregå på Emirates Stadium, men vi tar dialogen med vår kontaktperson og forhåpentligvis får vi til et møte med en legende.

I tillegg vil vi minne om Arsenal-lotteriet som pågår. Lotteriet varer frem til årsmøtet og blir trukket i løpet av møtet. Det er mange flotte premier du kan vinne i lotteriet, blant annet en Arsenal-drakt signert av vår egen Martin Ødegaard.

For spørsmål om årsmøtet, ta gjerne kontakt med leder Ronny Madsen per e-post: leder@gunners.no.

Spørsmål relatert til påmelding stilles til nestleder Therese via kontakt@gunners.no

Ser fram til å se dere igjen i London.

Mvh
Styret
Arsenal Norway