Første nordiske treff

Av: Ronny Madsen 06.04.22

Gå ikke glipp av et fantastisk Arsenal Danmark-arrangement når vi 10.-12. Juni holder det første Arsenal Nordic-stevnet. Ha det gøy med Arsenal-venner fra hele Norden, ta en drink med Arsenals utsendte og møt en Arsenal overraskelseslegende på podiet.

Siden det skandaleombruste Super League-prosjektet ble forsøkt lansert av Arsenal og de andre Topp 6-klubbene i England, har Arsenal Danmark hatt et godt og nært samarbeid med de andre offisielle fanklubbene i Norden – Island, Finland, Sverige og Norge. Til sammen teller vi nesten 15.000 medlemmer, og nå våger vi pelsen og inviterer til det første Arsenal Nordic-arrangementet 10.-12. Juni. Vi håper på en stor suksess, og sammen med de andre fanklubbene har vi tenkt å skape en ny tradisjon!

Arrangementet holdes på Nørresundby Idrætscenter, som med herberger, velutviklet kjøkken, ulike semi-fasiliteter, spa og velvære samt spennende uteområder på mange måter er ideelt for formålet. Samtidig har Aalborg en god infrastruktur med både ferge- og flyforbindelser til våre nordiske naboer, noe som gjør det relativt enkelt for våre skandinaviske venner å komme seg dit. Viktigst av alt er likevel at den lokale klubben Arsenal Aalborg har bygget opp en helt unik struktur, organisering og lidenskap, som skal utgjøre ryggraden i arrangementets planlegging og gjennomføring.

Sightseeing og Styrene utveksler erfaringer

Programmet starter fredag ​​10. juni for våre gjester fra Island, Finland, Norge og Sverige. Vi forventer at de utenlandske gjestene møter opp i løpet av fredagen og vi sørger for innsjekking, servering og underholdning. Danske medlemmer er velkomne til å delta på dagen etter eget ønske, men det blir ikke noe offisielt program.

Lørdag 11. juni starter vi opp for alvor. Om morgenen arrangeres det sightseeing rundt i Aalborg for de utenlandske gjestene – med innlagte energidepoter og pitstop. I mellomtiden holdes det møter og workshops for de frivillige foreningsstyrkene i de fem landene. Det foregår dels som et fellesmøte og som break-out workshops for skribenter, billettansvarlige, nettsideansatte m.m.

Legender og gjester fra Arsenal FC Kl. 14.00 sier vi velkommen til de danske medlemmene, og de offisielle festlighetene starter. Vi håper på sterkt oppmøte fra hele landet. For å få plass til alle medlemmer settes det inn busser, slik vi kjenner det fra generalforsamlingene, og vi forventer innsamling i hovedstaden Sjælland, Fyn og Sør-Jylland. Programmet fra kl. 14:00 er ikke fastsatt enda, men vi har flere baller i spill. Det jobbes for tiden med å presentere både Nicklas Bendtner og Jack Wilshere, og flere andre Arsenal-legender er i spill. I tillegg har vi Invincibles-filmen i bakhånd. Arsenal FC satte sammen et sterkt lag fra London med flere gamle venner av supporterklubbene, som de to Arsenal-fotografene Stuart McFarlane og David Price, de to kampprogramredaktørene Andy Exley og Josh James og selvfølgelig Arsenals supporterliason Mark Brindle. Gris, fatølfest og musikalske innslagTil kvelden serveres det helstekt pattegris, rikelige mengder fatøl, Arsenal rødvin og godt humør. Vi håper også å kunne presentere et musikalsk innslag eller to i form av Arsenal Danmark-medlem Karl William – kjent fra TV2-programmet «Top of the Pop» og kanskje også Arsenal Away Boys. Mange av dere har hørt dem på Gunners Pub i London. Arsenal Danmark-medlemmer tilbys overnatting på senteret i Aalborg og hjemtransport med buss på søndag, men du er selvfølgelig velkommen til å bare delta på krumspringene lørdag ettermiddag og ev. Lørdag kveld og stå for egen transport. Du bestemmer selv. Vi tilstreber å informere om programmet på nettsiden og på våre sosiale medier fortløpende, ettersom avtalene kommer i hus, men å melde oss på så tidlig som mulig slik at vi vet hva vi skal gjøre med. Det er planer om å slå et arrangement, så rygg opp, møt opp og ha det gøy med våre nordiske Arsenal-venner fra Island, Finland, Norge og Sverige.

Info priser

FRIDAY 10th JUNE

Accommodation (single room)                         700,-

Accommodation (twin room)                            500,-

Accommodation (3-4 pax room)                      400,-

Accommodation (>4 pax room)                        350,-

- Including various sports activities during the day, dinner on Friday night and breakfast Saturday morning

 

SATURDAY 11TH JUNE

Accommodation (single room)                         800,-

Accommodation (twin room)                            600,-

Accommodation (3-4 pax room)                      500,-

Accommodation (>4 pax room)                        450,-

- Including party dinner Saturday night and breakfast Sunday morning

 

SATURDAY SIGHTSEING                                    100,-

SATURDAY ENTERTAINMENT                           100,- (Including music, Arsenal legends, film, quiz, various tournaments)

 

All prices in DKK

 

Program will be sent to all registered participants beforehand, but there’ll be full plan on Saturday from 10am to 9pm. Friday will be flexible.

 

If you want to arrive earlier or stay additional nights, please let us know, and we’ll give you a special offer.

If you need advice regarding airport or train station pick-up, please let us know.

 

Vi håper så mange som mulig tar turen. For påmelding send en mail til: leder@gunners.no

Alle må booke fly selv. 

DEADLINE FOR PÅMELDING: 20. MAI