Fuchs (sm 57)
    Nketiah (90)

To mål på to kamper for Eddie Nketiah. Arsenal ruller videre i Carabao Cup.

Selv om Mikel Arteta så ut til å hvile nøkkelspillere i forkant av oppgjøret mot Liverpool på mandag, var det et ganske slagkraftig lag som stilte til dyst mot revene fra Midlands.

Både Nicolas Pepe, David Luiz, Joe Willock og Eddie Nketiah startet sin første kamp siden Community Shield-kampen mot Liverpool den 29. august, mens Reiss Nelson startet sin første kamp denne sesongen.

Målene lot absolutt vente på seg denne onsdagskvelden, men Arsenal satte et godt trykk på vertene på King Power stadium. Den første halvtimen skapte Arsenal en håndfull muligheter til å ta ledelsen, men Danny Ward holdt buret reint i 1. omgang.

Like før pause var James Maddison bare et stolpeskudd unna å sende Leicester i føringen. Et utsøkt skudd, men Bernd Leno fikk returen i fast grep og Arsenal slapp unna med skrekken.

Etter pause ble det derimot skrekk for Leicester og Christian Fuchs ti minutter etter sidebyttet.

Pepe fikk fra skrå vinkel avsluttet på mål, men Ward fikk avverget forsøk nummer 1. Returen havnet uheldigvis for sisteskansen rett tilbake i beina på Arsenals ivorianske angriper, som avsluttet nok en gang. Denne gangen spratt ballen i stolpen, via Fuchs og inn i mål.

Et komisk selvmål, av en uheldig Leicester-forsvarar som lite kunne gjøre for å unngå baklengsmål.

Syv sekunder før full tid skulle det smelle til igjen fra Arsenal-kanonene. Etter et nydelig forarbeid av innbytter Hector Belleirn, fikk høyrebacken spilt ballen inn i feltet. Der fikk Nketiah tråklet med seg ballen og lirket inn 2-0 bak et passivt Leicester-forsvar.

Det sikret seieren, en jobb well done for Artetas utvalgte.