Mkhitaryan (86)
  • Wolverhampton 1

Cavaleiro (13)

Et Arsenal i lavgir opprettholder ubeseiret-rekken mot Wolves.

Arsenal spilte enda en uavgjort da de tok imot Wolverhampton på søndag - i en kamp Gunners sitt beste lag virket mette, i lavgir, til tider utspilt.

Fra start så vi tendensene til denne konklusjonen, og etter 13 minutter scoret Wolves på en kontring etter balltap fra Xhaka: En strategi som, mye grunnet deres dype, smale og hardtarbeidende midtbane, resulterte i flere farlige angrep mot Emerys menn, mens Arsenal sjeldent kom til de merkbare sjansene.

Selv om Arsenal dominerte ballinnehavet, skapte Wolves de farligste sjansene. Og uten Gunners banens spiller, Leno, hadde Arsenal tapt denne kampen.

Guendouzi kom inn for Iwobi i pausen. Arsenal giret opp i andre omgang, men slet ennå med å skape de store sjansene. Wolves virket alltid farlige på kontringene sine, og Leno kom ofte til unnsetning.

Frustrasjonen grodde mens Wolves kvelte luften ut av midtbanen - og kampen - som en kvelerslange.

Etter 73 minutter fikk Arsenal endelig SJANSEN sin: Et lavt og hardt innlegg når Aubameyang inne i boksen men avslutningen treffer utsiden av stolpen.

Frustrasjonen intensifiseres nå, og håpet begynte å sile ut i form av karbondioksid fra tusenvis av sukk.

Like etter gjorde Emery sine siste to bytter: Ramsey inn for Özil og Arsenals redningsmann, Mkhitaryan, inn for Kolasinac.

Arsenal startet å kaste alt de hadde mot den store Wolves-muren, det gjorde Holding og Mustafi spesielt sårbare mot gjestenes kontringener.

Wolves var farlig nære mot slutten, men etter 86 minutter med frustrasjon scoret endelig Arsenal.

Gunners spiller en kort corner til Mkhitaryan, som slår et innlegg fra hjørnet av sekstenmeteren. Det går i en fin bue over alt og alle og lander i mål. 1-1.

"Vi sikret hvert fall ett poeng," tenkte Arsenal-fansen.

Riktig, men ikke uten et par ekstra skrekkscener helt på slutten.

På overtid måtte Leno strekke seg til sin fjerde, viktige redning, og fire minutter på overtid traff Wolves insiden av stangen. Men det endte 1-1, heldigvis.

Tre uavgjort på rad og fire på de siste fem er fasiten før sesongens andre landslangspause.

Arsenal begynner å rakne litt nå, men er ubeseiret i de siste 16 kampene. Timingen for de bekymrende resultatene og prestasjonene er faktisk ideel: Emery får nå to uker på å undersøke hva som må til for å gjenopprette Arsenal før neste kamp borte mot Bournmouth og det tette juleprogrammet. Det trengs.