Cathcart (OG) (81)
    Özil (83)
  • Watford 0

Seieren satt langt inne, men den som venter, venter på noe godt.

For det tok tid før Unai Emerys utvalgte klarte å få hull på byllen mot The Hornets. Watford var så definitivt ikke noen lett motstander, og med litt tur (eller utur for Arsenals del) kunne gjestene fort ha gått opp i ledelsen.

Det var derimot Arsenal som skulle få den første sjansen.

Etter å ha styrt kampen det første kvarteret raknet det bakover for Watford, men når Alexandre Lacazette skulle chippe ballen over Ben Foster mislyktes franskmannen totalt og ballen humpet utover dødlinjen.

Rundt halvtimen spilt kunne det ha blitt veldig farlig for Arsenal når Troy Deeney fikk herje i feltet på dødball. Petr Cech fikk derimot avverget muligheten.

Like før pausen måtte Cech forlate banen med det som så ut som en strekkskade, noe som betød at Bernd Leno ble kastet inn til sine første Premier League-minutter.

Og etter at tyskeren fikk varmet opp i pausen så gjorde han definitivt sakene sine bra.

Allerede etter seks-syv minutter måtte han i aksjon når Deeney igjen fikk heade mot mål, men Leno var parat og fistet ballen unna.

Etter to store sjanser for Watford rundt det 75. spilleminuttet våknet til slutt Arsenal og innså alvoret - heldigvis slapp de unna ved begge anledningene.

Da var det svært lettende at et innlegg fra innbytter Alex Iwobi ble sparket i eget mål av Craig Cathcart (som også var skyld i Lacazettes sjanse tidligere i kampen).

Det medførte etterlengtet selvtillit for Arsenal, for under to minutter senere sørget et glimrende offensivt trekk fra Arsenal at Mesut Özil fastsatte sluttresultatet til 2-0.

Arsenal fikk derfor med seg tre kjærkomne poeng på en dag litt under pari. Også veldig hyggelig med en ny smultring og Premier League-debut for nyinnkjøpte Bernd Leno.

I alle turneringer står dermed Arsenal med sju strake seire, og den gode formen under Unai Emery fortsetter!