Smith-Rowe (53)
    Guendouzi (79)

Qarabag sløste, men Unai Emery og co tar med seg en god seier hjem til England.

Unai Emery har signalisert at han alltid vil ta ut det laget han mener er best akkurat nå, og han viste tydelig mot Qarabag at han ikke har planer om å tone ned viktigheten av gruppespillet i Europa League.

Flere av de «vante» spillerne stilte til start, og blant dem Sokratis Papastathopoulos.

På et hjørnespark fra Mo Elneny etter bare tre minutter var venstreback Nacho Monreal først på ballen. Etter å ha skiftet retning i den greske stopperbautaen kunne Vagner da Silva i Qarabag-målet bare stå sjanseløs og se ballen snike seg inn til 1-0.

Det var den eneste scoringen før pause, selv om det var halvgode muligheter for begge lag.

Men etter pause skulle det komme flere scoringer.

Litt ut av ingenting landet et langt utspill fra Bernd Leno i beina til Alex Iwobi. Engelsk-nigerianeren spilte gjennom 18-åringen Emile Smith Rowe, og Europa League-debutanten nølte ikke et sekund med å fyre av.

Ballen seilte inn i det lengste hjørnet: 2-0!

Hjemmelaget var absolutt ikke ufarlige, men ineffektivitet foran mål gjorde at Bernd Leno fikk holde buret rent for første gang i Europa-spill i sin nye klubb.

I stedet ble det enda en scoring «riktig» vei for Arsenal.

Nykommer Matteo Guendouzi fikk nok tid og rom til å løsne et skudd foran målet til da Silva, og selv om sisteskansen så vidt fikk en finger på ballen var det ikke nok til å holde den ute.

Arsenal kunne derfor ta med seg en god seier hjem til London, og full pott etter to spilte kamper i årets gruppespill.