• Paris Saint Germain 1

Nkunku (str. 59)

Unai Emery fikk et hyggelig gjensyn med sin tidligere arbeidsgiver.

Arsenals nye hovedtrener forlat den franske hovedstadsklubben i vår, før han tok over stafettpinnen for Arsène Wenger.

Da han for første gang møtte sin tidligere arbeidsgiver i International Champions Cup i Singapor ble det derimot en særdeles hyggelig opplevelse for spanjolen.

Allerede i det 13. spilleminuttet fikk Arsenal sin første nettkjenning, signert Mesut Özil. Med kapteinsbindet rundt armen avsluttet et angrep etter at Pierre Emerick Aubameyang smatt inn bak forsvaret til franskmennene.

Stillingen holdt seg til pause, før PSG utlignet til 1-1 på straffespark rundt timen spilt.

Det ville Alexandre Lacazette gjøre noe med, og nettet to ganger på 2-3 minutter halvveis i den andre omgangen. Først et skudd som ble satt inn ved første stolpe, før nummer to satt fra drøye fem meters hold.

Men The Gunners var langt fra ferdige for kvelden.

Etter å ha servert Lacazette sin andre scoring, fikk han selv nikke inn 4-1 på hjørnespark like før full tid.

Og på overtid fastsatte Eddie Nketiah sluttresultatet til ydmykende 5-1, etter at unggutten banket ballen lavt i hjørnet inne i overtiden.

Et flott resultat for Emerys gutter, som tar med seg en god porsjon selvtillit inn mot treningskampen mot Chelsea onsdag 1. august i Dublin.