Lacazette (85' 89)
  • West Ham United 1

Arnautovic (64)

Det ble en solid oppvisning mot London-rival West Ham på Emirates stadium.

I oppkjøringen til en svært viktig hjemmekamp mot Atletico Madrid ble det en god fremføring av Arsène Wengers mannskap, som rett og slett valset over West Ham i den andre omgangen.

Før pause var det ingenting spesielt å skrive hjem om, men etter sidebyttet løsnet det virkelig.

Nacho Monreal, en av Arsenals beste denne sesongen, tappet inn 1-0 drøye seks minutter inn i omgangen og sørget for en etterlengtet ledelse for The Gunners.

West Ham svarte 12-13 minutter senere ved en utligning av Marko Arnautovic, men kampen var langt fra avgjort.

I løpet av sju minutter sørget én scoring av Aaron Ramsey og ytterligere to scoringer av Alex Lacazette for at det ble en svært komfortabel seier mot London-rivalen.