Nketiah (85. 96)
  • Norwich City 1

(eet. 1)
    Murphy (34)

Superinnbytter scoret på sin første berøring på ballen - 15 sekunder etter han kom inn fra benken.

Det kan virke som at Arsène Wenger denne sesongen kjører konsekvent et ligalag og et cuplag, med med flere juniorer og reservelagsspillere var det The Gunners som virket mest pigge på Emirates stadium.

Selv om Arsenal var det laget som skapte flest farligheter i åpningen, var det gjestene fra East Anglia som skulle ta første stikk.

Etter et perfekt gjennomspill i Arsenals sentralforsvar, fikk Josh Murphy en enkel jobb med å chippe inn 1-0 for gjestene rundt halvtimen spilt.

Det resultatet holdt seg også i over 50 effektive spilleminutter. For ikke før i det 85. spilleminuttet klarte Arsenal å svare.

Vingback Reiss Nelson ble byttet ut i forkant av en corner, og på den påfølgende corneren stusset Francis Coquelin ballen videre inn i feltet før innbytter Eddie Nketiah tuppet inn utligningen for Arsenal. Dette var bare 15 sekunder etter han kom inn!

Stillingen holdt seg til full tid, som betød ekstraomganger. Der brukte den unge angriperen drøye fem minutter og 20 sekunder på å score sitt andre for kvelden - også denne gangen på corner, men denne gangen med et ruvende hodestøt.

Flere scoringer ble det ikke, og selv om man gjerne skulle ha unngått de ekstra 30 minuttene var det godt å se at et sterkt reservepreget Arsenal maktet å dra i land seieren til slutt.

Torsdag trekkes kvartfinalene, og Arsenal kan møte Bournemouth, Bristol City, Leicester, Manchester City, Manchester United, Chelsea/Everton eller Tottenham/West Ham.