Ramsey (90)
    Sánchez (90+5)

Og Jack Wilshere fikk endelig en etterlengtet mulighet for Arsenal i Premier League.

For første gang i en obligatorisk kamp fikk Arsenals supertrio med Alexandre Lacazette, Mesut Özil og Alexis Sanchez spille sammen på topp. Det var store forventninger til de tre, men gleden lot vente på seg.

Som han gjorde 19. oktober 2002 scoret Wayne Rooney mot Arsenal fra et langskudd, denne gang etter drøye 12 minutter.

Da så situasjonen ut til å gå fra vondt til verre for Arsenal, som fikk seg en saftig knekk mot Watford sist helg.

Men fem minutter før pause hamret Nacho Monreal inn 1-1, etter at spanjolen klemte til i nærmeste hjørne. Det gav Arsenal nyvunnet energi, for etter pause var det Arsenal all the way.

En krempasning fra Alexis Sanchez fant pannebrasken til Özil om lag åtte minutter ut i andre omgang, før Lacazette fikk notert seg et bortemål med et snaut kvarter igjen av kampen.

På overtid satte utrettelige Aaron Ramsey inn 4-1, med det siste ordet var derimot langt ifra sagt på Goodison.

Arsenal forærte innbytter Baye Oumar Niasse en god mulighet til å redusere tre minutter på overtid, som senegaleseren takket og bukket for. Rett etterpå satte imidlertid Sanchez inn Arsenals femte for kvelden - og sørget med det for nok et ydmykende resultat for the Evertonians.

Dagen etter kom for øvrig meldingen om at Ronald Koeman ikke får fortsette i jobben, og er løst fra kontrakten hos Everton.

PS: Vi tar også med en gledelig nyhet om at Jack Wilshere fikk noen minutter på banen, og virket frisk i rommet bak spissen. Forhåpentligvis kan han endelig befeste seg en posisjon som en nøkkelspiller for klubben i hans hjerte. Welcome home, Jack!