Kampdetaljer

  • 26.11.17 15:00
  • Turf Moor
  • Premier League (21722)

Sen scoring sikret seieren på Turf Moor

Av: Joakim Rødven 12.07.17
  • Burnley 0


  • Arsenal 1

    Alexis (90+2)

Arsenal maktet ikke å finne ut av Burnley før en dytt av Tarkowski gav Alexis sjansen fra 11-meteren.

Noe skuffende for de med Arsenal-øyne, ble kampen mellom S'oton - Everton prioritert for TV-visning. Heldigvis finnes det i dagens samfunn repriser, og høydepunktene var dermed mulig å se igjen og igjen dagen derpå.

Og kanskje var det greit at det var denne kampen som ikke ble vist på TV.

Arsenal sleit virkelig med å få et grep om kampen, og i stedet var det Burnley som hadde de største sjansene på vanskelige Turf Moor.

Men Wengers gutter stanget helt til slutt, og den som venter – venter sjelden forgjeves. Om lag 45 sekunder inne i overtiden av andre omgangen dyttet hjemmelagets James Tarkowski vår egen Aaron Ramsey overende i deres egen 16-meter, og dommer Lee Mason pekte på straffemerket.

Et snaut minutt senere satte Alexis ballen sikkert i Nick Pope's høyre hjørne, selv om sisteskansen ikke vart langt unna å nå ballen.

En «professional job» der det ikke var på noen måte fantastisk, men seier er seier. Et ekstra gledesmoment var at, med Spurs' poengtap mot WBA, klatret Arsenal nå forbi erkerivalen og opp på en fjerdeplass etter 13 spilte runder.

Men skal Man United beseires neste helg må Arsène Wengers artilleri oppgraderes fra knallpistoler til fullverdige kruttkanoner. For en slik oppvisning vil ikke være nok mot tabelltoeren. 

Burnley

Nick Pope
Matthew Lowton
James Tarkowski
Ben Mee
Stephen Ward
Johann Berg Gudmundsson
Jack Cork
Jeff Hendrick
Steven Defour
Robert Brady
Ashley Barnes

Arsenal

Petr Cech
Laurent Koscielny
Shkodran Mustafi
Nacho Monreal
Hector Bellerin
Sead Kolasinac
Aaron Ramsey
Granit Xhaka
Alex Iwobi (Wilshere 67)
Alexis Sánchez
Alexandre Lacazette (Welbeck 79)