Auba sendte Arsenal videre

Av: Joakim Rødven 15.03.19

Arsenal måtte vinne med to mål. Det ordnet Aubameyang.

Med 1-3 i sekken fra oppgjøret sist uke, var det bare om å gjøre å hente inn igjen ledelsen i returoppgjøret på Emirates.

Og starten kunne ikke ha gått bedre.

Allerede i det kampen akkurat hadde bikket fire spilte minutter, fikk Pierre-Emerick Aubameyang stå helt mutters ålene i feltet. Et innlegg fra Aaron Ramsey ble enkelt tuppet videre inn i kassa; 1-0!

Men Arsenal måtte ha flere scoringer, og det var en usannsynlig målscorer som skulle gi dem det sårt trengte 2-0-målet etter bare 15 minutters spill.

Aaron Ramsey spilte ballen ut mot en offside-plassert Sead Kolasinac, men bak ham kom Aubameyang til unnsetning. TV-bildene viste at han også var muligens en liten hårtust offside, men spillet gikk videre.

Den gabonske spissen vispet inn et innlegg, og der stupte Ainsley Maitland-Niles frem og stanget inn Arsenals andre for kvelden.

På dette tidspunktet var Arsenal videre, men en scoring av Rennes kunne snu det hele på hodet igjen.

Heldigvis satte Auba et verdig punktum i det 72. spilleminuttet.

Ballen havnet ute hos Kolasinac på venstresiden. Den bosniske backen banket ballen inn i feltet mellom stopperne og keeper, og på bakre stolpe kom Aubameyang og tappet inn 3-0 for The Gunners.