Tre poeng og gruppeseier

Av: Joakim Rødven 29.11.18

Arsenal cruiset inn til en komfortabel seier i Ukraina.

På grunn av uroligheter i Ukraina ble Arsenals oppgjør mot FC Vorskla Poltava flyttet til hovedstaden Kiev, men uansett hvor kampen ville bli spilt så Arsenal ustoppelige ut mot ukrainerne.

Det var ikke en gang spilt 10 minutter da unggutten Emile Smith-Rowe fikk avsluttet et angrep da Eddie Nketiah tråklet seg gjennom midten og mistet ballen.

Et kvarter seinere gikk Aaron Ramsey i bakken etter å ha blitt (kanskje noe teatralsk?) felt i hjemmelagets 16-meter.

Waliseren fikk sjansen til å øke ledelsen fra straffemerket, og gjorde alt riktig da han satte ballen kontrollert inn i det høyre hjørnet.

Fem minutter før pause avsluttet Joe Willock et angrep på ekte Thierry Henry-vis, og sørget for at det stod hele 3-0 halvveis.

Den andre omgangen ble en transportetappe, og med lite å spille for kontrollerte The Gunners inn seieren som sørget for at uansett resultat i siste kamp mot Qarabag bil Arsenal forbli gruppevinner.

Da er det fokus mot Tottenham på søndag - for DET blir en viktig en.