Rekken uten tap fortsatte mot Bournemouth

Av: Joakim Rødven 25.11.18

Joshua King scoret, men Arsenal dro i land seieren på Vitality stadium.

Norske Joshua King har vært en viktig brikke i mannskapet til Eddie Howe, og spissen viste mer av de samme taktene mot vårt kjære Arsenal.

Allerede etter 7,5 minutt assisterte den tidligere Man Utd-rekrutten sin lagkamerat David Brooks som satte ballen forbi Bernd Leno - men scoringen ble vinket for offside.

Bare minuttet seinere var Lucas Torreira svært nære å få sin første Arsenal-scoring, men stolpen stod i veien for uruguayaneren.

Like før halvtimen spilt skulle nullen sprekke for hjemmelaget. Et innlegg fra Sead Kolasinac ble satt kontant i mål av vertenes Jefferson Lerma, som fortvilet måtte se at han hadde sendt ballen inn i sitt eget mål.

King ville derimot ikke la Arsenal slippe billig unna, og etter å ha mottatt ballen ute på høyresiden skrudde han inn utligningen i det siste sekundet av tilleggstiden i første omgangen.

Midtveis i andre omgang gikk det litt for fort i svingene for hjemmelaget, og et nytt innlegg av Kolasinac på venstrekanten gjorde at Pierre Emerick Aubameyang kunne pirke inn 2-1 for The Gunners.

Lerma kunne rette opp sin egen feil fem minutter før full tid, men også denne gangen var stolpen på lag med det forsvarende laget. Det var det nærmeste hjemmelaget kom en utligning, og Unai Emery og co fortsetter formen uten tap.

Nå venter en tur til Ukraina hvor FK Vorskla Poltava venter i Europa League.