Landslagspause: hvem spilte fredag?

Av: Joakim Rødven 24.03.18

Se hvordan det gikk med Arsenal-spillerne som var i aksjon for landslaget fredag.

Totalt syv Arsenal-spillere representerte sitt landslag under fredagens privatlandskamper.

Her er er oversikt over hvordan det gikk:

Sead Kolasinac (Bosnia & Herzegovina)

Venstrebacken var sterkt delaktig i seieren mot Bulgaria. Etter et løp på venstresiden slo han et innlegg som Kenan Kodro enkelt kunne sette i mål, og dermed avgjorde kampen.

Granit Xhaka (Sveits)

Med kapteinsbindet rundt armen ledet Xhaka Sveits til en 1-0-seier over Hellas. Arsenal-spilleren snappet også opp en løs ball, og var tredje sist på Sveits' scoring.

Mesut Özil (Tyskland)

Midtbanedirigenten var på banen hele kampen idet Tyskland kom tilbake fra 0-1 og berget 1-1 mot Spania i Düsseldorf. 

Mohamed Elneny (Egypt)

Midtbanespilleren var på banen hele kampen da Egypt tapte 2-1 for regjerende europamester Portugal. Cristiano Ronaldo scoret begge målene for Portugal.

David Ospina (Colombia)

Arsenal-keeperen møtte tidligere lagkamerat Olivier Giroud og Frankrike til dyst i Paris. Vertene ledet med to mål, men etter scoringer fra Luis Muriel, Radamel Falcao og Juan Quintero var det Ospina som kunne gliste mest etter kampslutt.

Alex Iwobi (Nigeria)

På tur til Polen tok Alex Iwobi og Nigeria en knepen 1-0-seier, etter av Victor Moses satte inn kampens eneste scoring på straffespark.

Danny Welbeck (England)

Som innbytter kom Arsenal-spissen inn de siste 23 minuttene i Englands 1-0-seier over Nederland i Amsterdam. Jesse Lingard satte inn kampens eneste scoring, og sørget for at England er ubeseiret de siste syv kampene.