Tap i første kamp i Singapor

Av: Joakim Rødven 26.07.18

Emile Smith Rowe utlignet, men det ble tap etter straffesparkkonkurranse mot Atletico Madrid.

Torsdag ettermiddag ble første av Arsenal sine to kamper i International Champions Cup i Singapor sparket igang.

Det også mot Atletico Madrid, som bare for et par måneder siden knuste Arsenals drøm om å berge en heller begredelig sesong.

Flere nyervervelser fikk sjansen til å vise seg frem, der også Bernd Leno og Mattéo Guendouzi startet oppgjøret.

Med bare fire minutter igjen på klokken før pause skulle kampens første scoring komme, men dessverre ikke riktig vei sett med Arsenal-øyne.

Et innlegg fra Angel Correa fann pannebrasken til Luciano Vietto, som headet inn 1-0 inne i The Gunners sitt målfelt.

Rapporten sier at unggutten Emile Smith Rowe gjorde en god figur i løpet av den første omgangen, men etter sidebyttet skulle kvelden bli enda med spesiell for midtbanespilleren som fyller 18 år om to dager.

Etter å ha driblet av tre Atletico-spillere satte han selv inn 1-1, hans første for Arsenals a-lag.

Flere scoringer ble det ikke i løpet av ordinær tid, og det hele skulle avgjøres etter straffesparkkonkurranse. Her gikk det dessverre ikke veien.

Meda Ainsley Maitland-Niles scoret på den tredjestraffen, bommet både Henrikh Mkhitaryan, Joe Willock og Eddie Nketiah på sine straffer. Når da Petr Cech bare maktet å holde buret reint én gang var det dessverre ikke nok denne gangen.

Neste kamp for The Gunners er allerede lørdag, da Unai Emery skal møte sin tidligere arbeidsgiver PSG i den andre – og siste – kampen i International Champions Cup.