Giroud gjør krav på førstelagsspill

Av: Jostein Solstad 19.10.17

Et reservepreget Arsenal sleit seg til seier i Serbia, takket være en akrobatisk Olivier Giroud.

En interessant startoppstilling så blant annet en Mathieu Debuchy og Mohamed Elneny som midtstoppere, samtidig som Francis Coquelin og Joe Willock skulle være de som skulle være bærebjelken på midtbanen.

Med andre ord et svært så reservepreget lag som reiste til Serbia for å bryne seg mot Røde Stjerne. 

Den første omgangen var det ikke så veldig mye å skrive hjem om, forståelig nok. Av de som startet var det bare Petr Cech og Mo Elneny som startet mot Watford – og strengt talt er det vel bare sisteskansen som kan kategoriseres som en "regular". 

I andre omgang viste derimot to spillere – spesielt – fra sin beste side. Med 11 mot 10 mot slutten av kampen klarte Arsenal å presse frem en avgjørende scoring.

En gjenfødt Jack Wilshere fintet elegant ut to Røde Stjerne-spillere, før han kombinerte med Theo Walcott. Ballen gikk frem og tilbake, før en akrobatisk Olivier Giroud brassesparket inn 1-0 på Stadion Rajko Mitic.

Det var godt nok til å sikre alle poengene, og Arsenal topper nå gruppe H med full pott etter tre spilte runder. De ligger allerede fem poeng foran andreplass BATE Borisov, med sine fire poeng.

Det lover veldig godt at Arsenal-hjulene fortsetter å rulle i Europa, selv om de lagene Arsène Wenger har mønstret har vært langt unna en antatt førsteellever.

Nå venter tungtgående Everton på søndag, og der MÅ det bare bli tre poeng.

Red Star Belgrade 0


Arsenal 1

Giroud (85)