Slik har det gått med Arsenal-spillerne i landslagspausen.

Totalt ni Arsenal-spillere er for tiden ute på landslagsoppdrag. Spillere er både involverte i kvalik for neste års VM i Russland, mens andre får med seg noen flere kamper på adelskalenderen for sin nasjon.

Her er en liten oppsummering av kampene fra torsdag - søndag.

TORSDAG

* Granit Xhaka var på banene hele kampen da Sveits slo Nord-Irland 1-0 i Belfast. Da har de et godt utgangspunkt før returoppgjøret i Basel søndag kveld.

FREDAG

* Mesut Özil var på banen hele kampen da tyskerne gjestet ærverdige Wembley Stadium. Kampen endte for øvrig 0-0 mot Gareth Southgate og Co.

* Frankrike - Wales var nok høydepunktet for de med Arsenal-øyne. Mens Olivier Giroud og Laurent Koscielny startet for Les Bleus, kom også Alex Lacazette inn som innbytter siste kvarteret. For gjestene fra Wales spilte Aaron Ramsey hele kampen.

PS: Olivier scoret i denne kampen sitt 29. landslagsmål – men dessverre forlot banen med en skade...

* I Nigerias siste gruppespillkamp i VM-kvaliken endre det med 1-1 mot Algeria. Alex Iwobi spilte 81 minutt for sitt Nigeria.

* Ainsley Maitland-Niles spilte 56 minutter for England U21, som vant 2-0 over Ukrania. Etter fem spilte kamper topper England gruppen sin med 13 poeng; fem poeng foran Nederland.

SØNDAG

* Mohamed Elneny og Egypt måler krefter mot Ghana i VM-kvalik. Egypt er allerede gruppevinnere i gruppe E.

* Sveits og Granit Xhaka tar imot Nord-Irland til returoppgjør i VM-kvalifiseringen, og tar med seg 1-0-ledelsen fra kampen på torsdag.