Skadeoppdatering uke 33

Av: Jostein Solstad 18.08.17

Tre spillere går glipp av lørdagens kamp borte mot Stoke.

Arsenal og Leicester åpnet Premier League-ballet på et forrykende vis forrige fredag da sistnevnte gjestet Nord-London og Emirates. 4-3 stod det på resultatstavlen når Mike Dean blåste i fløyta en siste gang.

I morgen kveld er det duket for nok en Arsenal-kamp når Wenger & co. besøker Britannia Stadium og Stoke - et oppgjør som flere ganger har skap hodebry for franskmannen.

Når Wenger skal plukke sine elleve pluss benk, er det tre spillere han må sette til siden.

Først og fremst lagets store stjerne, Alexis Sanchez, og før turen til Stoke kunne franskmannen fortelle at kommende kamp er for tidlig for chileneren, men at angriperen jobber hardt og at man regner med comeback neste helg når Liverpool står på menyen.

Santi Cazorla har ikke spilt siden i fjor høst, og Wenger fortalte 1. august at man ikke er sikker på når spanjolen spiller igjen, men at han ser bedre ut for hver dag.

Gabriel Paulista må også stå over morgendagens oppgjør, og muligens er han også klar for spanske Valencia innen kort. Los Che er ute etter å sikre seg midtstopperens tjenester. Likevel, 4. august fortalte Wenger at det er en langvarig skade på stopperen, men at han er begynt med løping igjen.

Sett bort fra disse tre, kan Wenger skilte med et sterkt mannskap i morgen kveld.

STOKE - ARSENAL, PREMIER LEAGUE RUNDE 2, LØRDAG 18.30!